kisamavilark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, kardeşim yaklaşık 6 ay önce iş bulamadığım için mesleğimi bırakmıştım. arada r10'a girip bakıyorum işime gelen ilanlar varsa başvuru yapıyorum yazıp şansımı denemek istedim. yazılıma 10 sene önce 2008-2009'lu yıllarda başladım. front end- back end ayrımı o zamanlar yapılmazdı javascript şimdiki kadar popüler değildi. HTML,CSS,JS,DOM,jQuery,XML,C#,ASP.NET,SQL Server öğrenmiştim. zamanla responsive siteler yapılmaya başlandı, işte asp.net mvc çıktı, bootstrap geliştirildi şimdi sanırsam asp.net mvc core kullanılıyor. ben klasik asp.net ve sql server biliyorum ama front end temelim acayip sağlamdır. Türkçe yayınlanmış front end(HTML, CSS, JS, Bootstrap) kitaplarının %80'ini okumuşumdur. en son react ve angular öğrenmeye meraklıydım internetteki kaynaklar yetersiz olduğu için becerememiştim. okulda son senemdi bir firmaya front-end'ci olarak girdim çizim işleri gelmeye başlayınca oradan da çıktım. grafikten zerre anlamam. bana tasarım gelsin dökümünü yapayım kafasındayım biraz. zaten çalıştığım firma sıfırdan site yapmıyordu hazır temaları düzenleyip müşterilere pazarlıyordu. ders çalışırken not tutarım bu notların bir kısmını bilgisar üzerinde saklıyordum verdiğim linkten indirip inceleyebilirsin. notlarıma bakarsan bilgi seviyemi az çok tahmin edebilirsin zaten

http://dosya.co/cjmklfsxpx6e/Not.rar.html
Yararlanmak için bende indirdim hocam. Teşekkürler