Bu, Google Play Yayıncı hesabınızın sonlandırıldığı bir bildirimdir.
FESİH NEDENİ NEDENİ: Yayıncı hesabının / kayıtlarının kayıtlı e-posta adreslerine gönderilen önceki e-postalarda belirtildiği gibi bu veya ilişkili hesaplar tarafından Geliştirici Program Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin önceki ihlalleri.
Google Play Yayıncı askıya alma işlemleri geliştiricilerle ilişkilidir ve birden fazla hesap kaydı ve ilgili Google hizmetini kapsayabilir.
Geliştirici Programı Politikalarını nasıl uyguladığımızı daha iyi anlamak için Geliştirici Politika Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz. Politikayı incelediyseniz ve bu feshin hatalı olabileceğini düşünüyorsanız, lütfen politika destek ekibimize ulaşın.
Yeni bir geliştirici hesabı kaydetmeyi denemeyin. Hesabınızı şu anda geri yüklemeyiz.
Google Play Ekibi
multi uyelikden kapanan hiç bir hesap yoktur.
bu mail son zamanlarda tüm hesabı kapananlara gönderilen standart bir maildir.
başka geliştirici hesabın varsa bu hesapta yaptığın ihlaller sebebiyle o da kapanabilir diyor.
ihlalleri söylemiyorlar
mail atmak çözüm değil
açılan daha hiç görmedim.
yeni hesap açıp uygulamaların paket adını değiştirip tekrar yükleyin
yola devam
Tam olarak sebep ne olabilir sizce? Kimliğimin resmi, hosting faturam, pc nin mac adresi herşeyi doküman olarak yolladım.
2 hafta önce 2 kere farklı uygulamalarım kapanmıştı.
1. Uygulamada hemen açılan tam ekran reklamları artık istemiyoruz dediler. Kaldırıp yolladım yayına alındı.
2. Bazı uygulamalarda pravicy policiy yok dediler. Ekledim yayına yolladım yayına aldılar.
Sonrasında aradan 9-10 gün geçti. Bu sefer komple hesabımı kapattılar.