Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reseller'lara eskiden beri antipatim var.
Zaten birkaç siten olacaksa illa ileride linkleme yapacaksındır ki reseller bu işi baştan bozuyor. İpler hepsinde aynı olacak çünkü.

Günümüzde cache sistemleri ile çok uygun fiyatlı hostlarda bile 10 binlerce hitli siteleri barındırmak mümkün. Birde kullandığın tema sorgu bakımından optimize edilmişse tadından yenmez. Bu sunucu VPS işleri bana pek mantıklı gelmiyor. Aşırı pahalılar,. Bu arada artık yeni sistemler var. Wordpress hostingler gibi. Hiçbişeyle uğraşmıyorsun. Ne sunucu ne bişey Aylık kotan var atıyorum 1 milyon ziyaretçi 500 bin gibi paketler var. En mantıklıları onlar. Saldırı maldırılarlada uraşmıyorsun ücretsiz CDN sağlıyorlar.

Bitane örnek vereyim. En babası yani
https://kinsta.com/

Söylemeyi unuttum mesela paket alıyorsun 10 wordpress yükleme var hepsini ayrı lokasyonlara seçebiliyorsun. İp derdin bile yok. Bence bu devirde sunucu vps sunucu ile ilgilenilmez.
Serverla ilgilenilmez mi? Paketlerine baktım, komik ötesi paketler, aylık 1,5 milyonluk paket 900 dolar. Günlük 50 bin ziyaretçi yapıyor, düşük trafik bile sayılır.

30 euro'ya alınan bir Soyoustart veya Hetzner serverı, günlük 10 milyon ziyaretçiyi bile kaldırır, Nginx+ Supercache + Cloudflare full sayfa cache ile.