Philos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Noktalama işareti kullanmayanlar veya kelimeleri düzgün yazmaya özen göstermeyenler muhtemelen klavyeye alışık olmadığı için kullanmıyor. "Bir de nokta ile mi uğraşacağız" gibisinden. Noktalama işareti kullandığında bu kişilerde "çok bilmiş" hissiyatı yaratıyorsun. Buna yapılabilecek bir şey yok maalesef ama zamanla düzelecektir bence.

Genel olarak internet üzerinde Türkçe kullanımı eskiye göre (MSN dönemleri) çok daha iyi durumda. Bilenler bilir eskiden kendi alfabemizdeki harfleri nadiren görüyorduk. Bazen yazılanları okuyamıyorduk. Noktalama işaretlerini saymıyorum bile. Neyse ki bu olay azalarak bitti.

Hatırlatma: "ya da", soru ekleri (mi,mı,mu,mü) , "şey" ayrı yazılır.
Bir bilgi daha öğrenmiş olduk teşekkür ederim hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dönemin trip belirticisiydi çünkü. Haliyle o dönemi yaşayanlar etkisi altında hala
Hadi kadınlar neysede özellikle erkeklerden bu tepkiyi alınca böyle anlık bir tökezleme yaşatıyor
Keras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son lise zamanında, o zamanki sevgilimle MSN'den konuşurken demişti. Sona nokta koyma, trip atıyorsun sanıyorum diye 8 yıldır benzeri tepki almadım.
Belkide alıyorsunuz ama farkında değilsiniz hocam şuan ki tripler gizli rapma gibi

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi