Büyük değişimler, büyük inanç ve azimle başlar. Deneyin hocam. Zaten denemek, denememekten ne kadar kötü olabilir ki? Yolunuz bahtınız açık olsun.
Çok teşekkür ediyorum hocam. Ben ilk gün değişimin büyüklüğünü gördüm. Ya ciddi büyük bir başarı elde edeceğim ya da büyük bir hezimet ile karşılaşacağım. Saygılar ve teşekkürler..
Yolunuz açık olsun hayırlısı neyse o olsun abicim.
Çok teşekkür ediyorum üstad. Hepimizin yolu açık olsun..
1,5 yil sonra asgari ucret 10k olacak boyle giderse zaten...
Olabilir hocam. O zaman her türlü hedefime ulaşmış olurum

Türkiye'de her şey olursun ama rezil olmazsın der Uğur Mumcu

Sonunda rezil olmak yok ne de olsa

Yolun açık olsun hocam, " Bugün sana inanmayanlar insanlar, yarın seninle nasıl tanıştıklarını anlatacaklar", mutlu günlerde görüşmek üzere
Çok teşekürler hocam. Tekrar bu konunun altına yazacağım.

en büyük tırmanışlar en küçük adımlarla başlar
başarılar hocam !
Evet adımlarımız küçük. Ama inanıyorum ve görüyorum ki değişim hızlı oluyor. Evrenin zerreden akması yavaş adımlar ile büyük değişimler getirdi. Ufak bir Big Bang gerekli sadece

aha bir maceracı daha, yolun açık olsun..
Eyvallah hocam

MAceralar iyidir. Yeldeğirmenlerini bekliyorum

Hayatınızı ve projelerinizi aylık kazanacağınız gelir üzerinden hedeflendirdiğiniz sürece başarısız olabileceğinizi garanti edebilirim.
Hedef koyarken kendinize bir başarı hedefi koyun, bir gelir hedefi değil.
Allah yolunu açık etsin...
İnşallah 10 bin lira kısa sürede için küçük bir para olur senin için.
Asıl amak 10k değil aslında o Youtuberler'in yaptığı ilgi çekmek amacı ile tittle taktiğine benzer bir şeydi

Yoksa para değil aradığım. Sadece refah. Tabi temelinde para var herşeyin ve bu materyalist düzende herşeyi para ile ifade edince iyi anlaşılıyor. Sadece derdimi iyi anlatmayı hedefledim

yolunuz açık olsun,umarım umduğunuzu bulursunuz.
Umarım öyle olur hocam. Teşekkürler..
yolunuz acik olsun hocam.
Eyvallah hocam çok çok teşekkür ederim ..
Saygılar..
Otobüste yanınızda oturan şahıs;
"Bir zamanlar ben bu adamla yan yana yolculuk yapmıştım" dediği zaman olay tamamdır
Yıllardır en arka sol koltuğu alırım ve kitap okurum. Genelde de kimse oturmaz yanımda. Boş olur yani. Onun için ancak sadece beni M*** Turizm'in muavinleri beni hatırlayacak. "Bu adamı her defasında ön koltukların birine geçmek için zorladık ama hiç bir sefer ikna olup geçmedi" diyecek

Ama dediğiniz mecazi mana inşallah bir gün gerçekleşir

İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Yolunuz, şansınız, bahtınız açık olsun. Başarılar diliyorum. Merakla 2020 yılında açacağınız başarı hikayenizi bekliyor olacağız.
Başarı ya da hezimet başlığı açacağım hocam

Ama o başlık ne olursa olsun yeni bir başlangıç adına açılacak. HEzimet ile sonuçlanırsa başka bir yola çıkacağım. Başarı ile sonuçlanırsa yatırımlarım yön değiştirecek. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Yolunuz açık olsun, 10bin değil 100bin olsun.
Amin

Teşekkürler..
Başarılar dilerim
Teşekkürler..
emin ol imkansız değil, başarılar hep seninle olsun.
İnanıyorum hocam çok teşekkürler..
hala baba iskender büyük ama BABA YORGUN

Hep yorulacağız ama elden başka ne gelir. Yorulmak bir iştir. Yorulmamak meziyet değildir. Yorgunluğun sonunda dinlenmek ile sürekli yatarak dinlenmenin arasında ciddi haz farkı vardır.
Tam 5 sene öncesinde bir işe girişmiştim, etrafımdaki insanlar "Ahahahhaa, patron oldu başımıza, kardeş sektörün a*koycan hadi hadi hadi, boş konuşuyorsun kardeşim, ya Berkay git başka yerde anlat" diyenler tam 2 yıl sonra "Elemana ihtiyaç var mı? BIG BOSS" diye seslenmeye başladılar.
Eğer inanırsan yapabilirsiniz, yolunuz açık olsun (Y)
Eyvallah hocam. Cidden motive edici bir yorum yaptınız. Çok çok sağolun, eksik olmayın

Eyvallah üstad

Aman hocam haberlere çıkacak bişey yapmada

Tosuna kardeşmi geliyo yoksa

R10 Bank ülkede tek :P
Yolun açık olsun
Haberlere çıkacak ufak atraksiyonlarım olacak

Ama ülke gündemi TikTok gibi sosyal mecralar ile meşgul iken çok fazla gündem olmayacak

Kadrinin götürdüğü yere giderken her şey gönlünce olsun dostum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Herkes ekmeğini helalinden kazansın yeter ki.
Amin

Ahhhhhhhhhhhh ahhh.....