Yeterli bilgi ve donanım olmadan kişileri hatalı yönlendirmeyelim arkadaşları. Footer link ve tanıtım yazısı almak çok riskli, helede footer link, sahibi ve hakimi olamayacağınız her link size yarardan çok zarar getirecektir. Soruyu soran arkadaşıma önerim backlink tek çıkış yolu değildir. Hit kaynağı içerikten geçer kaliteli ve kullanıcı odaklı içerikler üret önce kendin beğen kendin haz al belli bir süre sonra zaten hit gelecektir. Adsense sabır işidir. Semantik içeriğe yönel kendini geliştir. Backlink artık hit almanın 10 parmakta 1 parmağı gibi bukadar üstüne düşmeyin. Emeğinizi çöp etmeyin, tanıtım paketleri almayın, anahtar kelimenize link ancors link almayın, ücretli bağlantılardan uzak durun, link alıp 1 sene sonra silinen linkin size hicbir faydası yok, nacizane fikirlerim.
Yeterli bilgi ve donanımımın mevcut olmadığını nereden biliyorsunuz? Rekabetli kelimelerde yüksek başarıya sahip SEO referansları sunabilirim. Ben burada footer link almak çok iyidir demedim. Dedim ki footer link ve tanıtım yazısı alırken sitenin çöplük olup olmadığına dikkat edelim