Başka doktora hastaneye görünün bu sorunun cevabı burda buluanamaz. Birde kilo boyunuz nedir. Ne zamandır spor yapıyorsunuz . Birden fit olayım derken sağlığınızı kaybetmeyin. Zira vücudunuz uzun süre sonra kiloluysanız bir anda yüklenince ne oluyor deyip kendini korumaya alabilir. Yemek yedikten sonra hızlı tempoda koşulmaz kalp krizi riski vardır vardırda vardır yığınla seçenek vardır.
3 ay önce kıl dönmesi ameliytı oldum ameliyat olmadan önce 87 kğ boyum 1.80 ameliyattan sonra sürekli iltihap aktı bölgeden 1 ay yerde kaldım 98 kğ oldum ve spora ara verdim birde benim öğle ağırlık vs yok sadece 6 hızıyla 10 dakika koşup bisiklet yapıyorum hocam aklınıza gelecek tüm bölümlere gitti türkiyede hatta ukrayna da beğin tomogrofisine kadar çektim birşey yok ama vucudum çom halsiz ağzımda demir tadı var ve sol dilim uyuşma oluyor
Ağzınızdaki demir tadı, vücdunuzda yüklü miktarda mineral olduğunun göstergesi olabilir. Detaylı kontrolden geçtiğinizi belirtiyorsunuz. Bu durumda geriye kalan tek şey psikolojik bir sorun ile karşı karşıya kalmanızdır. Son dönemlerde sizi aşırı strese sokan veya üzen bir olay gerçekleşti mi?
Evet küçük kardeşim böbrek nakli oldu çok üzüldüm ve strese soktum kendimi verici babamdı buda ister istemez beni boşluğa itti.