aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba iyi günler hocam. Uzun zamandır reseller hosting kullanıyorum adam akıllı çalıştığım bir firma olmadı malesef. Dilerseniz reseller alacağınız firmaya karar verdikten sonra bana mesaj atın sizlere fikrimi sölüyeyim.Ortalama 7-8 farklı hosting firması denedim
cok tesekkür ederim. maalesef öyle bilerek agresif yazdim konuya zaten eline dedicated server alan cpanel kurup birtane domain logo diyip r10da hostingciyim birader diye dolasiyor.. maalesef.. bizde e-ticaretten kazandigimiz icin sitemizin cökmesi demek güven kaybi kazanc kaybetmek.. o yüzden güvenilir insanlarla calismak istiyorum.

ferhatkocabal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skype ile destek veren bir firma ne kadar kaliteli olabilir?

Veyahut hangi kaliteli bir firma bir reseller satmak için buyur bizimle çalış diye başlık başlık gezer?
bizide burdakiler bilir merak etmeyin hocam

MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam resellee yerine digitalocean sunucu alin 6 7 lokasyon secenegi var hatta bir ogrenci bulursaniz 50dolar kredi veriyor. ben 1 aydir oyun sunucumu barindiriyorum frankfurt lokasyonda 32 slotluk 1 sn bile aksama olmadi server globalde 5.sirada yogun kullaniliyor hele haftasonlari 7 24 aktif cpu kullanimim 90dan assagi dusmuyor ne bir sorun ne bir sikinti. 5 dolarlik paket ile 10 ay ucretsiz denersiniz ogrenci bulursaniz.
Haklisiniz hocam aslinda ama ugrasmak istemiyorum. direk kurulumlara gecip yapmam gereken isler var.