Bana laf sokan arkadaşıma hitaben;
Evet sadece fakiriz dedim. Hastalık elbette ayrı konudur. Konu sahibi arkadaşımız ve gündelik hayatta hepimizin dert yandığı konu, hayatın keyfini sürememenin başlıca konusu evet maddiyat.
Ve evet sağlık yoksa ne maddiyat olur ne de başka birşey, bu tamamen farklı bir konudur ve net olarak şunu da belirteyim, aile çevremiz ve akrabalarımız doğal yollarla yaşlanarak ölmüyor.
Genel anlamda akciğer kanseri gibi durumlardan ölüyor. ( Çernobil, her ne kadar kabul etmeseler de!! )
Şu konuda bile eleştirip laf sokmayın Allah aşkına..
Yok mu sanıyorsunuz 1 milyar doları olup mutlu olmayan? Çok net söylüyorum, var. Var da genel çoğunluk ve konu gündemi ne ise ona göre yorum yapıyoruz.
Evirip çevirip birşeylere bağlamayın her konuyu, rica ediyorum. Etiket bile yok, tesadüfen gördüm.
Kanseri ve sağlığı birçok insandan çok daha fazla önemsiyorum, burada konu nereden nerelere uzanmış. Yapmayın şöyle şeyler, yapacaksanız da etiketleyin, laf sokmadan daha normal biçimde dile getirin.
Forum bu yüzden var. Yakın zamanda 17 yaşında kuzenim, halam, dayım ve babannem vefat etti. Geçen ay siz bayram yaparken ben memlekette babannemi toprağa veriyordum.
Lütfen bu tür konulara hassasiyet gösterin.
Aynı bayram için lösemili çocuklara topladığımız yardım:
https://www.r10.net/off-topic/189164...-toplanin.html
Sağlık ayrı bir konudur.
Nasıl ki, dini konuları her konuya sokuşturmak yanlış olduğu gibi, sağlık konusunda kısacık fakiriz yorumunu 20 satırlık eleştiriye çevirmekte bir o kadar yanlıştır.
Sağlık konusunda günlük hayatta en çok sıkıntı çekenlerden biri benimdir, forumda da en duyarlı isimlerden biri benimdir.
Kimsenin elime kanserli çocuk vermesine gerek yoktur.