akarweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alternatif temalar veya tema tasarımı yapan firma var mı bu script için ?
kmlhyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende merak ediyorum. Kim yapar kaça yapar bi özelden bilgilendirme yaparsa sevinirim.
arsze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda benimde merakım var. Görünüm açık kaynaklı mı olacak, dilediğimiz gibi değiştirebilecek miyiz?
İlerleyen dönemlerde themeforest temalarını sisteme entegre etme gibi bir düşüncemiz bulunmaktadır. Bunun dışında forumdan yazılımcı arkadaşlara da çalışma yaptırabilirsiniz. Tema dosyaları full açık kaynaktır. Ayrıca tema yapımcısı veya tema entegre edilecek kişiler, bu konuda çalışma yapıp hazırladıklarını temaları kendi siteleri üzerinden satışa sunabilirler veya bize bildirdikleri taktirde müşterilerimize sunabilir ve satın alma işlemi yaptırabiliriz. Bu konuda çok sayıda talep gelmektedir. Bu konuda çalışma yapabilecek arkadaşlara developer lisansı sağlayıp, teknik destek gereken hususlarda yardımcı olacağız. Yazılımcı arkadaşlara duyurulur.
VatanWebTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web ajans paketi kullanıyordum ancak kendimi daha fazla tutamadım ve wscms ye geçiş yaptım. Gelişmiş ve kolay paneliyle beni hiç zorlamadı. Herkese tavsiye ederim çok teşekkürler.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu ve bol kazanç getirmesi dileğiyle.