Merhaba, Scout Mobile Tech. firması olarak yaklaşık 1 yılı aşkın süredir mağazam vardı.

Free ve Vip uygulamalarımın apk sını yapan arkadaş askerde olduğu için farklı kaynak kodları ile sıfırdan ama eski arayüze bağlı kalarak yeni yazılım firması ile anlaştım ve yeni uygulamaları yaptırdıktan sonra mağazada yayına aldım. jks vs.. hepsi sorunsuz bir şekilde yüklendi.

1 haftadır yayındaydı ama az önce multi üyelikten askıya alındığıma dair mail geldi. Multi üyeliğim yok. Öyleki çok aşırı dikkat ederim. Sürekli aynı bilgisayardan, sürekli aynı modemden bağlanırım hesabıma. Öyleki telefonuma bile konsolu kurmadım ip farklı olurda başım ağrır diye. Benden başka hiçkimsenin konsola girmesine bile izin vermedim. Yetki bile vermedim. Apk ları bile kendim yükleyip ekliyordum. O kadar çok dikkat ettim.

Az önce gelen maile ingilizce bir yanlışlık olduğunu yeni bir firma ile anlaştığımı ve eski arayüze bağlı kalarak yeni uygulamaları eklediğimi yazdım. Mailde yazılanları itiraz formuna da yazarak yolladım.

Devoloper hesabım tekrar açılır mı? Çünkü gerçekten bir yanlışlık var. Ben aşırı derecede titiz davrandım.

Google eski uygulamaların yeni bir yazılım firması tarafından tekrar kodlanarak yayına alınmasına izin vermiyor mu? Politikaların hepsini okudum böyle bir şey yok. Kaldı ki .jks dosyaları bu işe yarıyor zaten.