KReXLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdıklarınızda hayatın boş olduğunu anlatan tek bir kelime göremedim. ölümün bir son olmadığını bilecek yaşta ve birikime sahipsiniz. evet sevdiklerimize ayırmadığımız her zaman pişmanllıktır. ötelenmeyecek tekşey ailedir. çocuklarınıza zaman ayırın onlar sizi bu düşüncelerden çıkarır. babanızı unutmayın zaten unutulacak gibi drğil. anneniz var ona zaman ayırın. çıkın beraber gezin. grzmek için zengin olmaya gerek yok. parklar yollar sizin.
boş demeyelim de anlamsizlaşti her şey

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ertelememek lazım bazı şeyleri hocam, ailemi bırakamadım tek çocuğum diye ne olur onlara dedim okadar çok fırsatı teptim green card'ı reddettim ben, çoğu şeyden vazgeçtim.

Şuanda düşünüyorum onlara bişey olsa bu hayatta yalnızım 33 yaşındayım ne b0k olacak bu yaştan sonra? Varsa fırsatın çocukların geleceğini garanti altına alırsın KEŞKE YAPSAYDIM diyosak şayet bi b0k olmaz bizden. Benim keşkelerim oldu ailedir dedik geçtik ama bu aklımla geriye dönseydim ailemi bile tanımaz hedefim neyse yapacağım neyse yapardım sefalet çekeceğime gurbette olurdum geleceğime evlenince çoluk çocuğuma yatırım yapardım. Biz trakyalıyız böyle yetiştirildik anlamıyoruz el bebek gül bebek hepimiz, doğuda 12 yaşında yolla istanbula çalışsın para yollasın eve. Bizde 25 yaşına gelenler hala yok şurası çizilmesin yük taşımasın ezilmesin, işi 5000 istanbulda alacağına 2000 alsın gözümüzün önünde alsın. Ailelerden kaynaklanıyor çoğuda, çok dolmuşum ben

Valla hocam akıl vermek gibi olmasın ingilizcem var, arapçamı ilerletiyorum şimdi hedefim 2019 sonunda hiçkimseyi takmadan dubai yada tekrar abd gitmek öle yada böyle para bulamazsam kredi çekecem kaçacam borç takıp herkes bişeyler yapıyo bu ülkede yaşayamam daha, fırsat çıktı teptik okadar bişey olduğuda yok sende evlatların var geleceklerini düşünürsün işte varsa fırsatın yap gurbette çalışırsın onlarda rahat okur gelecekleri garanti olurdu
yapmak istediğim bir sürü şey var belki bazilarini yaptim ama bazilarini yapamiyorum yada artik hiç bir sey yapmak istemiyorum hiç bir şey eskisi gibi değil babam benden yana hiç endişe duymadi onun istediği gibi birisi olmadim belki ama istemediği gibi biride olmadim kendi istediğim gibi biri oldum. Ama onun hayatinda kendisine pirensip ettiği iyilik ,doğruluk ,dürüstluk ve vatan sevgisini kendime katmayi basardim keske demedi benim için sen ne istersen onu yap sen isini bilirsin dedi bir defasinda hanimlar bizi baş başa birakip geziye gittiler beraber takildik beraber yedik içtik bana sen yaşamasini biliyorsun hayattan zevk almasini biliyorsun demisti ama sanirim kendisi bizim için yaşayip hayattan hiç zevk almadi babasinin öldügü yasta oldu babasiz kaldiğu yasta babasiz kaldim bir suru buna benzer olaylar ust uste gelince her sey boş geliyor yada anlamsiz

Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat benim, onu bildiğim gibi dolu dolu yaşıyorum.

Anneme babama bu güne kadar hayrımın dokunduğunu söyleyemem, bu yüzden onlara bir hayrım dokunmadan ölürsem gerçekten bu benim için berbat bir durum olur.

Allah'ın nimetleri de gücüde sonsuz, dua ederken günahı varsa bana yaz demek yerine Allah'ım günahlarımızı affet diyerek dua edebilirsiniz.
emin olun her iki sekildede dua ediyorum

localseoturkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'nin kaderi bu sanırım. Psikolojimizle oynanıyor. Eş, iş, arkadaşlar, haberler, kavgalar. Çok iyi anlıyorum seni.
haber izlememek gerek sosyal medyayida takip etmemek gerekiyor ciddi anlamada sorunlu bir ulke olduk ama bu biraz farkli dunya yansa umrumda olmaz