SnmzAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konu adsense siz bana seoyu kaynak gosteriyorsunuz. ben diyorum ki fransizi alman ipsinden gonderiyor. siz bana paylasimli ip diyorsunuz. ben seoya sadece ayni alanda spam sitelerle etkisi olur diyorum. siz google in kendi urununu kaynak gosteriyorsunuz. zaten fikir olsaydi konu hakkinda o ornegi vermezdiniz. iplerin blackliste girdiginden haberiniz yok daha. ne desem bilemedim. ne alaka hocam? ne alaka? daha 40 tane referans var. atayim mi? kendin mi bulacaksin?
Şaka mı yapıyorsun ne ipi kime yolluyormuş? Adsense herkesin ipini doğru görüyor.
javascriptin ne olduğunu bilmiyor musun? Ziyaretçiler direkt Google'a bağlanıyor Cloudflare ile konunun ne alakası var? En ufak teknik bilgin yok, görüşün maşallah.

Basitçe anlatayım, eğer bir gün Google Cloudflare servisi kullanır ve reklam serverlarını Cloudflare arkasına alırsa, ziyaretçilerimizin ipini göremez, o zaman mod_cloudflare kullanması gerekir görmesi için. Yani konuyla ilgisiz.

CF açıldığı günden beri 50'den fazla site de kullanıyorum.
ne blacklisti, o blacklist domaine oluyor, Google'a yakalandığın için, Ama suçlu ip ve Cloudflare. Cloudflare'nin tüm ipleri güvenilir. Milyar tane spam atan ip mi sanıyorsun onları?