DioJeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam olabilir iyi takip etmek gerekiyor. Bende diyorum direk 10 bin doları ripple'a basayım Şuan çok gündemde ve ocak ayı şubat ayını merak ediyorum hangi seviyelere gelicek. Yani zaman problemim yok gelebildiği en iyi seviyeye gelsin beklerim yani
hocam benim yaşım 40ı geçti. borsadan tut forexe kumardan coinlere daha akıllara gelmeyen her naneyi denedim.eğer parası olan bir maceracıysan ya da
kolay para kazanma sevdalısıysan bu işten vazgeç. al altın yan gle bekle bir sene sonra en kötü 310 seviyelerinde olacak. tam da şuan alınacak yerde bana göre.

ha eğer sazan avındaysan yine bu işten vazgeç senin gazınla elindekini avucundakini buna yatıracak insanlar ve aileleri ocakları söndüreceksin.

yok eğer 10 bin dolar sana koymayacak kadar zenginsen harbiden bir macera peşindeysen param 100 kat 1500 kat artsa iyi olur diyorsan alt coinlerin listelendiği siteler var oradan bunları takip et günlük aylık değişimleri gösteriyor. orda %800 düşenleri falan takip daha ne kadar düşecek bu meret diyerek bas paranı futuresten