Site adresi : Pm ile Gönderilecek
Site için istenen fiyat : 34.000 TL
Sitenin aylık cirosu: 8.000 TRY
Sitenin açılış tarihi: 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Ticaret ayakkabı
Günlük hit sayısı: 300-400
Ziyaretçi kaynağı: %31 google paid, %32 sosyal, %37 organik
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: Yok

Satış Sebebi

Perakendeden çıkıp toptan satış üzerine çalışmalara başladığımız ve tamamen toptancılığa odaklanabilmek için siteyi satıyoruz.

Sistemin İşleyişi

Stoksuz çalışmaktayım, dropshipping ile tedarikçimin üzerinde ürünleri almaktayım. Stok, sipariş ve kargo ile uğraşmadan sadece ürünler için gelen sorularla ilgilenmeniz yeterlidir. Amazon, N11 ve instagramdan da satış yapmaktayım. Tüm sosyal medya hesapları da devredilecektir.

Site Fonksiyonları

Site, özel olarak geliştirilmiştir. Ticimax gibi bir hazır yazılım kullanılmamıştır. Opencart üzerinde geliştirilmiştir ve tüm kodların mülkiyetine sahibiz. Sitede, bir websitesinde olması gereken özellikler fazlasıyla bulunmakta. Kampanya modülü, toplu indirim, toplu güncelleme, XML alma ve gelişmiş XML verme özellikleri mevcuttur. Sitede N11 ve sürat kargo entegrasyonları mevcuttur. N11’e ürünlerinizi, fiyatlarını istediğiniz oranda değiştirerek anlık olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca özel olarak geliştirilmiş bir raporlama ekranı bulunmaktadır.

Mali Bilgiler

Nisan 2017’de açılmış ve bugüne kadar toplam 167.000 TL ciro yapan yapılmıştır. 2018 yılı aylık ciro ortalaması aylık 8.500 TL'dir. Son 3 ayda aylık ortalama cirosu 6.500 TL'dir. Kâr marjım %40’tır. Siteyi devralacak arkadaş, tedarikçi ile anlaşarak aynı oran ile devam edebilir. Stok, sipariş ve kargo ile uğraşmadığınız için sadece satışlara odaklanarak cironuzu çok daha ileriye taşınmanız mümkün. Ben ayrıca farklı bir işte de çalıştığımdan, ciroları bu seviyede tutabildim.

Rica ediyorum mali gücü olmayanlar, yatırım planı olmayanlar ve sadece merakını gidermek isteyenler pm isteyerek boşuna zaman hırsızlığı yapmasın. Ciddi alıcılarla zamanı fazlasıyla harcayarak detayları memnuniyetle iletirim.