Üretim yapabildiğim yazılım dilleri (Php, Nodejs, MongoDB, Wordpress, CSS & HTML, Mysql)
İŞ ALIMI AÇIK

Neler yapabilirim ?
-> Sıfırdan anahtar teslim websitesi kurulumu
-> Webview Android/IOS uygulamaları
-> Bot yazılımları (İçerik botları, hesaplama botları vs.)
-> Seo Hizmeti (Seo altyapısına uygun düzenleme, istenilen kelimede ilk sayfaya getirme)
-> Nodejs uygulamaları (Video chat, Voice Chat, Real-time Chat)

-> Websitesi mobil/tablet cihazlara uyumlu hale getirme
-> İnternet reklamcılığı danışmanlığı (Facebook, İnstagram, Adwords)

-> Backlink Hizmetleri
-> Hata düzeltme, Site Hızlandırma işlemleri
-> Tarayıcı oyunları

Skype Adresim : live:codelovers16

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir bir arkadaştır
Snuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hali hazırda olan botumu eskisinden daha iyi yapıp teslim etti. İşinde başarılı samimi bir arkadaş. Sürekli çalışabileceğiniz biri.
Barloa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ufak bir edit işi için çalıştık. jquery derlemesi. emek verip, zaman ayıran ve bilgili bir arkadaşımız. konusundaki işlerde güvenerek çalışma yapabilirsiniz. teşekkürler.
webmasterist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde çok başarılı. Verdiğim birçok işi çok kısa sürede teslim etti.
OrkutEce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php siteme sanalpos, ürün resim ekleme, site hızlandırması, site iyileştirmesi yaptırıldı. işini bilen dürüst güvenilir söylediği sözün arkasında duran birisidir. Tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler yardımlarınız için.
NoteBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi bir arkadaş çok hızlı şekilde yaptı tüm sorularımı cevapladı. Gönül rahatlığı ile çalışa bilirsiniz.
webmasterist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
javascript işi yaptırıldı. Hızlı hizmet
REeL13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün yönetim paneli yaptırıldı. Güzel iş çıkardı.
sanatlan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cok ayrıntılı ve kapsamlı bı e tıcaret sıtesı için çalıştık bekledıgımden cok daha ıyı is cıkardı .durust guvenılır birisi phpyle alakalı her işi gonul rahatlıgıyla teslım edebılırsınız
BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Furkan ile dün tanıştık. Gece telefon numarasını istedim ve detaylı bir şekilde anlattım. 250 TL gibi bir rakam verdi. İlk başta yapmaz dedim hepsini yaptı + Ekstra istediklerime ücret almadı. Şuan da 0'dan bir site yazdırıyorum. Ciddi anlamda işini iyi yapan, dürüst, saygılı birisi.. Her konuda referans olurum.
buzutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML işi verildi, kısa sürede halletti.
Teşekkürler, eline sağlık.
Erkan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi çok kısa sürede halletti sağolsun. İşinde uzman arkadaş.
mbaysal26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş yaptık, başarılı bir arkadaş. Tavsiye ediyorum. Teşekkürler
Xempire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğim kurulumu sorunsuz bir şekilde yaptı. Yazılımla ilgili tüm detayları eksiksiz bir şekilde anlattı. Eski tecrübelerinden bahsetti ve sorumluluğunda olmayan konularda dahi yardımcı oldu. Güvenilir bir arkadaş, kesinlikle tekrar birlikte çalışacağım.