Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler güzel noktalara değinmişsin. Aynı şekilde bende eskiden yaptığım araştırmalarda bu sunucuda bulunan spam veya kötü içerikli siteye göre zarar görenler olduğunu okumuştum. Ama çok uzun zman önceydi. Umarım kullanacak arkadaşlar ve ben böyle bir şey yaşamayız.

Benim bir sorum olacaktı. Adsense konusunda uluslararası siteler konusunda dezavantaj nedir acaba? Buradan anladığım yabancı hostta bulunan ingilizce siteleri kastediyorsun.

Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler çok güzel bilgiler var. çok faydalı oldu.
Hit kesilmesi gectikten bir muddet sonra kendini belli ediyor. 2-3 gune olmazsa guvendesiniz... Adsense e kotu etkisi 2 tane CF nin, aslinda biri Turkiye icin de gecerli.

1.si kullanicinin ip sini degistiriyor. https://support.cloudflare.com/hc/en...ng-Visitor-IPs buradaki destek konularina bakarsaniz, bariz sekilde belli ediyor. misal olarak veriyorum. rusyadan sitenize giren biri ingilizce bir sitede finlandiyaya odaklanmis reklamlari gorme ihtimali olabiliyor. e bu durum neden turkce yi etkilemesin diyeceksiniz. 1.si bildigim kadariyla cf nin istanbulda artik hizmeti var. 2. si de dil faktoru adsense i buna zorluyor. ingilizce de durum daha karmasik. simdi origin ip icin cozum sunmuslar ancak bu cozumler lokal olan cozumler yani google ile alakasi olmayan cozumler.

2.si ve ayni zamanda iyi olan husus sitenin asiri hizli acilmasi. birkac sene once bi arastirma yapmistim, statcounter ile. statcounter yuzde yuz adsense tiklamalarini dogru vermez ama cogu gosterimde basarilidir. -son zamanlarda nasil bilmiyorum. seneler oldu kullanmayali- sitede olan tiklamalarin cogu ilk saniyelerde gerceklesiyor. site hizli acildiginda o aradaki bir kac saniyede reklam gelmesi olayi benim tiklamalari yuzde 20 oraninrlda dusurmustu. hatta bu durumdan sikayetci olanlar bile var.