Merhaba r10 sakinleri;
(Uzun bir aradan sonra tekrar bugün,araştırdığım bir konuyu sizler ile de paylaşmak istedim.)
Google mühendisi John Mueller "
Genellikle bir siteyi keyfi olarak genişletemezsiniz ve eski sayfaların aynı sırada olmasını ve yeni sayfaların da sıralamasını beklemezsiniz. Diğer her şey aynıdır, eğer sayfa eklerseniz, değeri tüm setin üzerine yayarsınız ve hepsinin biraz daha azı olur. Tabi ki bir iş kuruyorsanız, sayfalarınızın çoğu daha fazla ilgi çekebilir ve daha fazla şey satabilirsiniz, bu yüzden genellikle her şey aynı kalmaz. Her halükarda, bunu işinizle ilgili ihtiyaçlarınız için daha çok geliştirirdim - eğer ürünlerinizi / hizmetlerinizi daha iyi satmak için sayfalara ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, bunları yapın."
Konunun kısa olmasını istiyorum.Sadece alttaki yer alan ilk kaynaktan sadece bir bölümünü alıntı yaptım.
Yani her eklenen içerik genel olarak bizi olumlu veya olumsuz etkiliyor.Benim burada sizlerin dikkatini çekmek istediğim bir diğer husus,tanıtım yazısı link veya diğer amaçlar ile yapılan her alakasız ve katma değeri düşük içeriklerinize dikkat edin.
Not:İlk kaynakta yer alan site sahibi 20 yıllık içerik alanındaki deneyimlerini harmanlamış.(Chrome ve diğer tarayıcılardan türkçe diline çevirip incelemenizi öneririm.)
Kaynaklar:
How To Make SEO-Friendly Web Copy & Create High Quality Pages For Google in 2018 (Nasıl SEO Dostu Web Copy Yapılır 2018 Yılında) Google: Adding New Pages Can Devalue Current Pages Google: Yeni Sayfa Ekleme Geçerli Sayfaları Devalize Edebilir