Ben her zaman şunu savunmuşumdur hiçbir oyun yoktur ki hile yapılamasın. Şuan pubg en üst düzey korunan oyunlardan birisi fakat en pöpüler olan oyunlardan da birisi aynı zamanda şuan battleye tarafından ve kendi geliştirdikleri xenuie gibi bir ismi vardı sanırım anti hile tarafından korunuyor. Bunlara rağmen hile yapılıyor ve bunuda engelleyemecekler bir yazılımcı olarak konuşuyorum hile her zaman her oyunda olacak bu server-side bir sistem olmadıktan sonra engellemeleri imkansız. Ben onların yerinde olsam şu report yapılan oyuncuları inceleyebileceğim daha sağlam bir sistem kurmaya çalışırdıme en azından tamam adam hile yapar fakat 2-3 maç oynayıp banlanır raporlanan oyuncuyada bir bildirim gönderirsin en azından psikolojik olarak insanları oyundan soğutmazsın. Fakat tek düşündükleri şey para olduğu için ben gerekli önlemi tam olarak aldıklarını düşünmüyorum
Oyunda reportladığın bir oyuncu banlandıktan sonra bir bildirim geliyor, uzun bir süreçte olsa bildirim geliyor. Ama hilelerin engellenemeesi üzücü