FHisamioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son R10’dan katıldığımı hatırladığım benzeri bir oluşumda grup içinde soru cevap dışında her türlü muhabbet dönmeye başlamış, daha dilini yazamayanlar siyasi görüş tartışmaları başlatmıştı. Bu şekilde gereksiz muhabbetler dönmeyecek ise katılmak isterim.
Grubun asıl amacı benim gibi Üniversite sınavına hazırlanan arakdaşların birbirleriyle yardımlaşabilmesi. Mesela ben takıldığım soruların çözümlerini internette arıyorum ve bu bana, bazen çok fazla zaman kaybettirebiliyor. Sizin takıldığınız noktaya hoca değinemeyebiliyor. Yada siz hocanın anlatımından anlamayabiliyorsunuz. Bu noktada devreye destek giriyor, fakat matematiği iyi olan 2 arkadaşıma her zaman ulaşamadığımdan böyle bir grup kurmaya karar verdim. Böyle bir grupta siyasete yada benzeri tartışma yaratabilecek konulara yer yok. Burada sadece herkes birbirine olabildiğince destek olmalı ve bu zorlu sınav sürecinde birbirine olabildiğince destek olmalıdır.

Eğer arkadaşlardan yeteri kadar ilgi gelirse not paylaşımı ve soru çözümü yapabilecekleri bir site açmayı düşünüyorum.