Öncelikle dostum yaşadığın bu talihsiz olay için üzüldüm.
iş veren ve yardakçıları her zaman vardır var olmaya devam ederler. seni ucuz eleman sağlam iş gücü olarak görmüşler.
ama senin özgüvenini kırmak için ve sesin çıkmaması için öncelikle sana 1.5 ay maaş veremeyiz beğenirsek alırız vs gibi kelime oyunlarına baş koyarak. seni işe yaramaz birisiymişsin gibi sana anlatmışlar. senin bu yaşadığını genelde 3-5 kişilik firmalarda çok yapıyorlar. ilk ay sana 1000 tl ikinci ay 1100 tl 3 cü ay 1200 tl beğenirsek 6 cı ay ve sonrası 1600 tl kadar deyip insanları kullanmanın ve işleri bitince sepetlemenin kolay yolunu bulmuş kişilerdir bunlar.
eğer ki böyle bir acil durumun yoksa başka firma veya sektörlere yönelmeni tavsiye ederim. bunalmışsın anladığım kadarıyla bir işe yaramak duygusu kendini sağlama alabileceğin bir mesleğin ve birazda para kazanmak isteğin var.
farklı sektörler herzaman iyidir. altın bileziktir.
sana kendimden örnek vereceğim. benim mesleğim teknisyenlik şuan yapmıyorum.18 yaşıma kadar sırf chat yaptım sonra sıkıldım web site nasıl yapılır vs html de olsa öğrendim sonra adsense reklamlarından para kazanma wordpress derken dijital pazarlama sosyal medya yönetimi gibi ekstra kendime hem hobi hem iş edindim.
sen neşeni kaybetmediğin sürece insanların senin moralini bozmasına izin verme.