Türk damak tadının vazgeçilmez lezzeti sucuğu şimdi bir de bezde deneyin. Üretimi sadece Tokat'ta yapılan bu enfes ürün, diğer sucuklardan farklı olarak bağırsak yerine Mermerşahi adı verilen bezlere doldurularak hazırlanır. Yaklaşık 12 gün özel kurutma odalarında bekletildikten sonra fermente olarak vakumlanır ve satışa çıkarılır. %100 dana etinden üretilir. Sucuklu yumurta ve sahanda sucuk kahvaltı sofralarının baş tacıdır, makarna ve börek gibi hamur işlerine de lezzet katar. Karda ve sıcak yaz günlerinde mangalda pişmesiyle tüketilmesi bir olur, ama en çok kuru fasulyeye yakışır.

Ürün İçeriği : Özel yapım sucuk baharatı - Sarımsak - Tosun Eti
Ürün Fiyatı : 1 Kilo 80TL + (Kargo Fiyat : 7,5 TL)
İletişim: 05354412765 Whatsapp İçinTıkla

Tokat Bez Sucuk Sitemizden Satın Almak İçin Tıklayın

SEZONU BİTİYOR SON SİPARİŞLERİ GÖNDERİYORUZ!

Referanslar

premete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bez sucuk aldım 1 kilo, hızlı kargoladılar, whatsapp iletişimleri hızlı ve kibarlar, sucuk lezzet anlamında 10/10, bittiğinde tekrar sipariş geceçeğim.
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sucuk bugün tadına baktım süperdi hiç marketteki sucuklara benzemiyor çok iyi.
Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 KG alınmıştır. Acı olmaması haricinde gayet lezzetli keşke biraz acı olsaydı
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sucuk geldi arkadaşa özenli paketlemesinden dolayı teşekkürler. Tadına bakıp tekrar yorum yazacağım

aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen sipariş verdim hocam hoşuma gitti çok ama sanırım tam kurumamıştı gerçekten tadı marketlerde olan KALİTELİ sucuktan bile çok daha iyiydi tost için almıştım ama pek tost olmadı sucuktan hayırlı işleriniz olsun
CaVeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Kilo civarı sipariş verildi.
Kargo bekleniyor.
ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 KG sipariş verildi, Arkadaş fazlasıyla yardımcı oldu.. Hayırlı Satışlar diliyorum.
erdemA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Kilo sipariş edildi.