Türk damak tadının vazgeçilmez lezzeti sucuğu şimdi bir de bezde deneyin. Üretimi sadece Tokat'ta yapılan bu enfes ürün, diğer sucuklardan farklı olarak bağırsak yerine Mermerşahi adı verilen bezlere doldurularak hazırlanır. Yaklaşık 12 gün özel kurutma odalarında bekletildikten sonra fermente olarak vakumlanır ve satışa çıkarılır. %100 dana etinden üretilir. Sucuklu yumurta ve sahanda sucuk kahvaltı sofralarının baş tacıdır, makarna ve börek gibi hamur işlerine de lezzet katar. Karda ve sıcak yaz günlerinde mangalda pişmesiyle tüketilmesi bir olur, ama en çok kuru fasulyeye yakışır.
Ürün İçeriği : Özel yapım sucuk baharatı - Sarımsak - Tosun Eti
Ürün Fiyatı : 1 Kilo 80TL + (Kargo Fiyat : 7,5 TL)
İletişim: 05354412765
Whatsapp İçinTıkla Tokat Bez Sucuk Sitemizden Satın Almak İçin Tıklayın SEZONU BİTİYOR SON SİPARİŞLERİ GÖNDERİYORUZ! Referanslar
Bez sucuk aldım 1 kilo, hızlı kargoladılar, whatsapp iletişimleri hızlı ve kibarlar, sucuk lezzet anlamında 10/10, bittiğinde tekrar sipariş geceçeğim.
Sucuk bugün tadına baktım süperdi

hiç marketteki sucuklara benzemiyor çok iyi.
6 KG alınmıştır. Acı olmaması haricinde gayet lezzetli keşke biraz acı olsaydı
Sucuk geldi arkadaşa özenli paketlemesinden dolayı teşekkürler. Tadına bakıp tekrar yorum yazacağım
geçen sipariş verdim hocam hoşuma gitti çok ama sanırım tam kurumamıştı gerçekten tadı marketlerde olan KALİTELİ sucuktan bile çok daha iyiydi tost için almıştım ama pek tost olmadı sucuktan

hayırlı işleriniz olsun
1 Kilo civarı sipariş verildi.
Kargo bekleniyor.
1 KG sipariş verildi, Arkadaş fazlasıyla yardımcı oldu.. Hayırlı Satışlar diliyorum.