Girişimcinin 10 sorunu diye bir yazı mı ne görmüştüm. İlişki de vardı listede.
haklı adam girişimci ruhum öldü
Kadınların genelinde ilgi açlığı var. Çünkü çocukluktan tutun evlenmeye kadar ki süreçte yeterli oranda ilgi verilmemesinden kaynaklı. Ya çok fazla ilgiyle büyürler yada çok az ilgiyle... Ortasında olanlar zaten nadir bulunur. Bulan dünyanın en mutlu erkekleri arasında olup, seçkin kişiler olarak adlandırılmaktadır
Kaderimiz buymuş bizim. El yaşamış, biz ölmüşüz.
aynen hocam ilgi istiyor. ben hiç ilgi göstermiyorum dersem yalan olur. ben yani ilgi gösteriyorum bir ilgi göstermediğim. sorun oluyor
Dalgasına yazdım bide bana hak vermişsiniz
İlginç olan bir şey yok aslında bende zamanında aynısını yapmıştım. Kimse sevdiğimi tanısın istemezdim çünkü o benim için dünyanın en muhteşem insanıydı ve kim onu tanısa kesin benim kadar çok sever diye düşünürdüm. Arayıp konuşmadığımda da beni unutma ihtimalinden korkardım.
Karşı tarafa ondan vazgeçmeyeceğinizin güvenini vermemişsiniz bu yüzden böyle saçmalıklar yapıyordur. Ki haklıda bir web sitesi için vazgeçiyorsunuz.
Zamanla siz hayatınızın bir bölümünü işe ayırmanız gerektiğini öğrenirsiniz kızda kendisine değer vermesi gerektiğini ( hatta o kadar değer verir ki ömür boyu kimseyi hayatına almaz

)
hocam 2 yıl bitti 3. yıla girdik yani ben daha neyin güvenini verecem. oda biliyor ki ben hiç bir zaman onu aldatmam. ve değer meselesine gelince bence bir kıza değer az verecen çok verdin mi sonra sorun
İşim ayrı, sevgilim ayrı. Sınırı korumak lazım. Yoksa sıkıntı.
işte o olmuyo hocam 😂 ben koruyabiliyomda kız koruyamıyo
kafa rahat diyorsun hocam
aynen hocam baya baya rahatlıyo