saygılı insan doğru insandır bence
Ben sizi evlenip cocuga karistiginizda gorucem gencler bugunleri mumla arayacaksiniz aha buraya yazdim
Bekarken ya mutlusundur yada mutsuzsundur. Evlendikten sonra esin mutluysa mutlusun, mutsuzsa mutsuzsundur. Evliligin tanimi bu kadar basit bu derside herkes vermez bir gun bana hak vereceksiniz. Suan okuyan evli arkadaslar yanlissam soyleyin
hocam bu günlerde aranacak hale gelecekse o zaman yandık desene
Eyvallah öncelikle..
Öncelikle r10'da iş yapıp buradan evimi ailemi geçindiren biri olarak yazayım...
Öncelikle herşeyin ayrımına iyi varmak gerekir... Ne internet sevgilinizin/eşinizin yerini tutat ne de sevgiliniz/einizin yerini internet...İnterne derken burda beim gibi ekmek davası için uğraşan çabalayanları bahsediyorum....
Herşeyin yeri ve zamanı farklıdır. Mesela eşiniz aile geçindirdiğinizi bildiği için bazen bilgisayar başında sabahladığınızı sineye çekecektir.Anlaışlı olacaktır. Fakat sevgili biraz daha gaddardır

o sizi, intern ile sürekli kendini kıyaslar, sürekli bir kavga halindedir.. Ona vakit ayırıyorsun bana ayırmıyorsun gibi bir sürü triplere girer ve sonunda terkeder... Bu kadar acımazsız olabilir... Ama bir yere götürdügünüzde ödemeyi internetten kazandıgınız parayla yaptıgınızı bilmez. bilsebile umursamaz! işte bu kadar gaddar olabilir sevgili...
Bu yüzden böyle olan bir kıza karşı sizde pek önemsemeyin... Herkes ie çıkabilir gezebilir fakat eşiniz olacak insan nadirdir... Yie bu yüzden vefalı kızları sevin, vefalı kızlarla vakit geçirin.. Anlayışlı kızlarla gezin tozun.. Anlayışlı vefakar vefalı, ve kalbi güzel kızlarla svgili olup evlenin...
Ama her ne olursa olsun ister sevgili ister eşiniz olsun, bir kızı, bir kadını sakın ama sakın önemsememzlik etmeyin... Çünkü kadınlar narin ve sevdiği insan tarafında sahiplenilmek ve bunu sürekli hissetmek ister...
Ve bu yüzden internet işlerinizi önemseyen ve bir yaşam, ekmek kavgası içinde olduğunuzu anlayan idrak eden ve kabullenen insanları sevin....
ÇOK AŞIRI MUTLULUGA SAHİP BİR EVLİLİĞE SAHİBİM.. (Nazar değmesin tü tü daglara taşlara
) Ama 7 ay 4 günlük kızımın iş yetiştirmeye çalştıgımda bana masum masum ve oyun oynamak isteyişini gösteren bakışlarla bakanken gördüğüm kızımı sevemediğim o an, dünyanın en kötü anları
Çünkü onu
doya doya sevebilmen için DOYURA DOYURA YEDİRMEN VE ÇALIŞMAN GEREKİR
çetin hocam çok teşekkür ederiz. zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için.
siz değerli bu işin içinden olanlardan zaten bizde öğreniyoruz. bazı durumlarda özel durumlarda bile sizin yaptıklarınız bize örnek teşkil ediyor. sonuçta biz yeniyiz ve pek biliyor olabiliriz. genciz.
bu ara kızınız Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip eder inşallah çok teşekkür ederiz hocam