fsh77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He aynen oyle, sen 500 tl lik bişey sat ama malı yolla önce

Yemişim puanını diyorum kısaca neyi alttan alacağım ki adam bana güvenmiyorki direk önce malı istiyor (adam batağa girmiş olabilir, hesabı haklenmiş olabilir bir dolu şey varken kafamı neden ağrıtayım malı aldı gitti onun derdinemi düşüceğim puanı varmış olur puanları bozar harcarım önce para sonra mal kural her yerde budur isterse 500 değil 1500 puanı olsun malı satan kuralını koyar güvenmeyen almaz)burda kaç puanı var beni ilgilendirmez bana güvenmeyene yada burdaki sisteme güvenmeyip önce malı isteyene ben neden güveneyim açmaza düsüyorsunuz malı önce yolla diyenler bu site madem puanı veriyor size sizde siteye güvenip önce parayı yollayın derim bu kadar basit,madem puanı çok olan makmul sanki puanlar site olmadan geliyor size,puanına güvenen siteyede güvenir parayı basar bu kadar basit açmaza düşmeyin derim.
Ayrıca bu çok paunlı arkadaş kendine güvense ve puanına skype ile değil whatsapp üzerinden iletişime geçerdi benimle en baştada postdan yazardı özelden e-posta verip konuşalım demezdi demek bir düşüncesi açmazı var niye güveneyim, site giden paramı bana gerimi vericek yada aylarca benim için mahkemedemi uğraşıcak,puanı varmış, olur her puanı olana malımı direk yollayım sonra uğraşırım.

CameL22

https://www.r10.net/ikinci-el/192466...e-telefon.html

Telefonla ilgili görüşebilir miyiz?

Bunu özelden yazan adamın sıkıntısı var demektir...
Dürüst olan direk tel verir yada whatsapp dan yazar puanım var diye sallamaz
Neyse arkadaşın skype adresi yazabilirsiniz mal satarken ama önce malı yollayın
çok puanı varmş ) yoksa satamazsınız bir şey
Şu yazdığın koca paragrafta işe yarar 1 cümle bile yok. Millete d*landırıcı muamelesi yapıyorsun da, senin profiline göre sen ultra d*landırıcısın o zaman.
Kısacası burada işler ticaret puanıyla işler, sen yermişim puanını dersen, işleyişi beğenmediysen o zaman forumdan gidebilirsin Dış piyasada ticaretin nasıl yapıldığıyla ilgilenmiyoruz umarım anlamışsındır.
0 ticaret puanıyla bu telefonu önce para alıp satman burada imkansız gibi birşey