fsh77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amma egolu tip var bu sitede yazdıklarımı anlamadınsa senin sorunun dostum,tüm ticeret dünyada bile önce mal sonra paradır bunu ben icat etmedin ne diyebilirim sana,haa bu sitede puan varmış beni ilgilendirmiyor diyorum,sidik yarışına girme benimle.

bana güvenmeyip önce mal diyen adama ben dünyanın kabul ettiği şeyi dedim,haa burda paun varmış suymuş buymuş,olur markete burdaki puanları veririm: mal tiko para demektir ve her yerde geçer,adam malı alıcak açıcak beğenmedim benim 500 puanım var deyip karşı ödemeli yollayacak hem üzerine para vericeğim hemde malı orjinalleyi gidicek bunu hesaba katıp kafasına göre taklınlara ibret olsun olay bundan ibaret istemeyen almaz,uzatmayın derim.

Kendin demişsin her şey olabilir ben puana falan bakmam dostum,mal demek tiko paradır ticaret bundan ibaret,malı kendi elimle verip sonra uğraşıyım diyorsun yani,hadi ordan !
Önceki postumda cehaletten bahsetmiştim. Çok haklıymışım. Çok doğru. Dediğin gibi önce MAL sonra para. Düzen böyle işliyor.

Bence sen yazdığını doğru oku biraz da büyü sonra sidik yarışına girersin. Okullar da açıldı ama bu ergenler yine nereden türüyorsa.