yasincetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle konu bir bilirkişi tarafından yorum alınınca otomatikmen kendini imha edicektir.
Herkese selamlar uzun zamandır yaşadıgım degişik ve saçma şeyler var merak ettim ve paylaşmak istiyorum.
Bazı şeyleri hissediliyorum kısacası şöyle örnek vermek istiyorum saçma olucak ama en çok bu şekilde anlatabilirim sanırım bir okey masasında 4 kişi okey oynuyor (A,B,C,D) ve içimden tarifi zorçok kuvvetli bir his C ye önümüzdeki el çift okey gidecegini söylüyor ve gidiyor. ve ben bunu gittikten sonra anlayabiliyorum. yani arkadaşını düşündügün zaman seni araması gibi basit şeyler değil ve rüya görmekten korkar oldum neredeyse beynimin günlük anılardan oluşturdugu rüyalarda değilde amaçsız bir şekilde alakası olmayan rüyalar gördügümde gerçekleştigini fark ettim. geçen hafta amcamın kazası gibi sanki önceden olacak şeyleri hissediyorumda bunu kontrol etmeyi bilmiyormuşum gibi geliyor ve araştırınca bunun parapsikoloji ile alakalı bir yetenek oldugunu ögrendim ve bana böyle şeyler saçma gelir ama şu son 1 yıldır beni baya rahatsız eden bir durum haline geldi bu konu hakkında bilgisi olan abilerim ablalarım kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.
bir sayı tuttum hocam kaç diyosunuz?