Melihweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kolay gelsin iyi alışverişler.
Büyük heveslerle 3 ay önce r10'da çok saygıdeğer birinden aldığım web sitemi zaman sıkıntısından dolayı satmak durumundayım. Büyük bir iş kapısı,ilgilenilirse güzel kazançlar sağlayacak sistemim aldığımda aylık 2.000 TL-2.500 TL cirolarda çalışmaktaydı ( aldığım arkadaşın öğrettiği reklam stratejisiyle ) Canlı desteği kapattığım whatsapp hattıyla ilgilenemediğim için ciro bu ay 1.500 TL bandına düştü ( bu ay neredeyse hiç reklam çıkmadım ) canlı desteği,whatsappı,ticketları ve göstereceğim reklamı ile ilgilenilirse kesinlikle 3.500 TL-4.500 TL'nin altında ciro çekmeyeceğini düşünüyorum.
Her slotun fiyatı farklı olduğu için ortalama reklam bedeli vs herşeyi çıkarıldığında %40 net kâr marjı bırakmaktadır.
Script ödemesi 200TL yapıldı,sınırsız ben memnunum, hosting yıllık ücreti yanlış hatırlamıyorsam 130TL

• Ödemeler için Paywant kurulu ve ciddi olan arkadaşlara ödeme kanıtlarını paywant hesabını teamviever aracılığı ile gösterebilirim
Site adresi: takipcifirsati.com
Site için istenen fiyat: 6.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 1.500 - 2.500 TL
Sitenin açılış tarihi: 23.05.2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: İnstagram takipçi satışı - Arkadaşlar içinde user yok satış sitesidir. ( Komisyoncu;bir firmadan alıp belirlediğiniz kâr oranıyla müşteriye satan )
Günlük hit sayısı: Canlı desteğe günde 10 kişi ve üzeri yazıyor
Ziyaretçi kaynağı: ( %70 Instagram Reklamları %30 Direct )
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği dahil.
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir. Hatta firmanın hostingi transfer olanağı varsa kalan 7-8 aylık kullanım hakkını da transfer edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Arkadaşlar yazdığım gibi; siteyi sırf zamanım olmadığı ilgilenemediğim ve siteye kıyamadığım için satıyorum. İlgilenecek arkadaşa çok güzel bir gelir kapısı.
Konu linki , genel işleyiş ve gercekten bırakabileceginiz son rakam ile beraber pm lutfen