Zibildak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan tam 3 yıl önce bir hevesle açtığım site hala efsanelerin devinimi altında ezilmekte.

Herkes gibi ben de bir heves ile açtım sitemi.
Üçtür beştir makalelerimi girdim aylar geçti tık yok sıkıntı nedir diye kendi kendime düşündüm.

Kendimce seo yaptım olmadı sonra dediler ki seocu ile anlaş velhasıl hevesimde emeğim de çok, battı balık yan gider diyip bir seocu ile anlaştım

O dönem neredeyse 1 maaşımı verdım kı (asgari ücretliyim) 5 aylık anlaştık 1 ay 3 ay 5 ay oldu 1 gram ilerleme yok 8 ay oldu tık yok

Velhasıl seocu dediğimiz kişide ataların dediği gibi "komşu komşunun eşeğini türkü çağırarak arar" muhabbetine girmiş.

Sonra sitene teknık işlem yap dediler bir yazılımcı ile anlaştım 500 tl yakın iş yaptı gene tık yok. Robotc.txt dosyasına bile 50 tl aldı.

Sonra dedilerki sitenı sunucuya taşı hız ve stabilite seoda çok önemli 300 tl sunucu aldık sunucu sürekli hata verdı sordum neden hata verıyo dedilerki sitene saldırı var ne olacak dedim sunucu küçük büyüteceksin dediler 500 tl daha verdim.

site ertesi gün 10 gün boyunca kapalı kaldı kendı uğraşlarımla gerı getırdım 40 tl başka bir hostıng aldım ne saldırı ne kapanma var velhasıl sunucuya verdığım paralarda boşuna gitti.

Sosyal medya önemli dediler asıl iş oradaymış sayfamı büyütmeye uğraştım olmadı biri 100k 100 tl kasarım dedi para verdım 1k kasıp kaçtı sponsorla yapayım dedım 20k beğenıye 1000tl yakın para harcadım.

Makaleci buldum kopya içerik yazdı

Şimdi elimde bir sürü borç (Kredikartı ve nakıt avans) ve kazancı olmayan günlük 250 ziyaretçi olan ve 3 yıllık emek var siz söyleyin

Bu işten kazananlar efsane mi gerçek mi yoksa sadece enailik mi?
site yapacaksanız işlerinin tamamını siz yapabilecek kadar bilgiye sahip olmazsanız sitenizin kazancı hem az olur, hem de olan kazancı iş yaptırdığınız kişiye verirsiniz.
ayrıca site yapanların %90ı kazanamaz, emek verir, zaman geçirir, masraf eder ama başarısız olur, %10 kazananı vardır bu sektörün.

Sizi kasdetmiyorum ama genellikle bu emeği gel benim siteye ver 1000 tl kazan dediğinde gelip çalışmayanlar maalesef aylarca emek harcayıp koca bir masraf, koca bir emek ve koca bir hayal kırıklığı yaşıyor ama gel bize dediğimizde en basit işe 500 tl-1000 tl para istiyor maalesef