Hayır nereye VPN daha sağlıklı oluyor, sen sadece ip adresinden mi yakalıyor sanıyorsun?
En garanti yol aylık 20-30 liralık android studio kurulup apk export alınabilen bir VDS kiralamak ve normal bilgisayarınızda projeyi tamamladıktan sonra, projeyi VDS'e gönderip o VDS üzerinden apk alıp yayınlamak (sıfırdan keystore oluşturulacak).
Tabi geliştirici hesabınızı da sıfırdan o VDS üzerinden Farklı bir İsim Soyisim ile Gmail açıp o İsim Soyisme ait kartla satın almanız gerekmekte. Ayrıca sadece o VDS üzerinden yeni hesaba giriş yapmalısınız onun dışında hiçbir yerden giriş yapmayın.
Ben ne olur ne olmaz diye aylardır 2. hesabımı o şekilde yönetiyorum. VDS'ten açtıgım hesabı da sıfır mail ve arkadaşımın adına arkadaşımın kartıyla açtım hatta. Dediklerimi yaparsanız çok çok zor (admob kodlarından da yakaladığı söyleniyor o yüzden banlanan hesabınızda kullandığınız Admob kodunu kullanmamanızda yarar var.)
Peki hesabınızı kullandığınız o vds sunucu ya daha önceden aynı sizin gibi biri tarafından kullanılıp ban yediyse ne olacak?