@cculha; etiketlemiş 1-2 kelam edelim o halde

2002 de ilk nargilemi içmeye başladım. Lise öğrencisi cepteki para az. Haftada 1 zor içiyordum. Para kazanmaya başlayınca ki 2003 senesi oluyor haftada 3-4 içmeye başladım. Sonra tam zamanlı bir iş sonrası her gün mutlaka 1 kafa nargile içiyordum. 2005 - 2006 da blogumda nargile üzerine yazılar yazınca ve 1. sırada olunca çok nargileci davet etti. Bizimle ilgili yazılar yaz diye. 2004 - 2013 arası mutlaka her gün en az 1 kafa nargilem vardı. Tatile ya da bir işe gideceksem başka şehirde önce yenecek yemekleri çıkarır arkasından en iyi nargilecileri bulurdum. 2013 'te yaklaşık 1,5 yıl pipo ve puro ile geçiştirdim. Ancak bünye tekrar nargile isteyince 2015'te tekrar içmeye başladım. Bu sefer günde 1 kesmiyor en az 2 kafa içiyordum. 2016 Nisan'dan 2017 Temmuz ayına kadar her gün mutlaka en az 3 kafa en fazla 5 kafa nargile içtim.

Yukardaki arkadaşların yazdığı gibi önce basit bir elektronik sigara aldım. Çift pil ve ciğer çekimi bir kitti. Sonra biraz daha kaliteli bir mod ve kendimin sarabildiği bir ato ile devam ettim. Piyasada bilinen bir çok premium likiti denedim. Sonra beni tatmin eden likiti bulup ondan devam ettim. Nargileyi şimdi içemiyorum. Çok boş geliyor nargile.

Elektroniğe geçiş yapacak arkadaşlara tavsiyem güzel bir kit ve mutlaka aroması ve sarması kolay bir RDA ya da RDTA almasıdır. Yaklaşık 500 TL gözden çıkarmanız gerekli. Elimin altında sürekli bir nargile. Köz derdi yok Ben çok likit tükettiğim için 2-3 günde bir pamuk değiştiriyorum. Kaliteli tel kullandığım için maksimum 10 günde de teli değiştiriyorum. Dediğim şartlarda nargileyi aramayacağınızı garanti ederim. Ama direkt kit olan modlardan alırsanız (hazır coilli) çok kesmeyecektir sizi.

Elektronik ile ilgili detay isteyen olursa özel mesaj gönderebilirler.