Babam vefat ettiğinde 10 yaşındaydım annemle birlikte kaldığımızdan evin yükü birden omzuma çöktü babamdan kalan emekli maaşı var ancak ev kira vs. olunca ne kadar gidicek.
11-13 yaşları arasında okul kapanmadan 1 hafta önceden kapanana kadar hiç duraksamadan çay bahçesinde çalıştım sosyal hayat vs. o yaşlarda zaten yok verdikleri parayı her aksam eve getirirdim.
13-15 yaşları arasında orman kampında çalıştım tam maaş alıyordum ve sigorta girişim 14.5 yaşında oldu.
15-17 yaşları arasında r10 sayesinde paramı kazandım.
18-20 arasında türk telekom'un bir şubesinde tam maaş + sigortalı çalıştım.
20-den şimdi ki zamana kadarda belediye başkanının fotografçılığını ve sosyal medya danışmanlığını yapıyorum belediyenin şirketi üzerinden işe girdim 1600 ilk maaşımdı şimdi 2400 tl+mesailer vs. alıyorum.
Temmuz ayında zabit katipliği uygulamalı sınavına girdim işimi garantilemek için ve uygulamalı sınavda 4.oldum eylül ayındaki sözlüde sorduklarını bildim 40 kişi mülakattan 28 kişisini alıcaklar.Allah nasip ederse emekli olana kadar bir işim olucak.
96 Doğumluyum belki benden büyüksünüz veya küçüksünüz.11 yaşından beri sürekli çalışan bir insanım ve çalışmaya mecburum.
Sizde sanırım mecburluk olmadığından işsizim diyorsunuz yoksa en kötü a101 & bim girip çalışsanız bile en az 2000-2200 tl maaş alırsınız.