Herkese en azından zamanını harcayıp burda yorum attığı için yardımcı olmaya çalıştığı için veya eleştirdiği içinde teşekkür ederim.
Vasıfsızsın diyen arkadaşlar abiler için şöyle söyleyeyim. Bir kursa gidip o işi öğrenmek belge almak o iş üzerine 5 sene çalışmak vasıf ise evet vasıfsızım ancak ben küçüklüğümden beri kendimi çoğu konuda geliştirdim.
Site Kurulumları seo çalışmaları youtube danışmanlığı bitcoin danışmanlığı vs farklı farklı alanlarda yıllarca uğraştım bilgi edindim. Yani aslında boş değilim ama adam kanıtla diyince çıkaracağım bi belgem yok. Kendim oturup öğrenmeyi terchi ettim ücretsiz kurslarada girebilirdim burslu da kazanırdım ama kendim evde oturup yazıları kitapları okudum öğrendim.
@digiklan; öncelikle uzun şu yazıyı yazdığın için emeğine sağlık abi insan yerine koyup zaman ayırman bile yeter. Verdiğiniz öneriyi dikkate alıcam Yazılıp yaptırıp satışını deneme konusunu. Birçok şey var kafamda ama şimdi bu işlere girmem minimum 1 yılımı alabilir ve o 1 yılda hiçbişi yapamazsam o bir yıl boşa gitmiş olacak. Tabi zamanını paranı riske atamdan ne bi dükkan işletebilirsin ne sanalda birşey yapabilirsin. Emek gerekiyor. Şuan bi film sitem var mesela onuda bir yandan destekleyeceğim işe girdiğimde burdaki işlerimin aksayacağından da korkuyorum ve bunu çokca yaşadım. 12 saat güvenlik işi yaptım eve gelip uyuyup sabah işe gidiyordum günlük olarak takip edemiyordum.
Tüm yorumları okuduğumda işe girmenin tek öneri olduğunu gördüm. Çoğu burdaki üyeler en azından konuya yazanlar benden büyük diye düşünüyorum. Dediğiniz şekilde yapıp bir işte tecrübe kazanmaya çalışacağım.