Vds aldığımızda evden aynı pc ve aynı internet hattından farklı vdslere bağlanmak yine de slrun olabilir gibi, vpn daha sağlıklı olur bence ama bilemedim
Hayır nereye VPN daha sağlıklı oluyor, sen sadece ip adresinden mi yakalıyor sanıyorsun?
En garanti yol aylık 20-30 liralık android studio kurulup apk export alınabilen bir VDS kiralamak ve normal bilgisayarınızda projeyi tamamladıktan sonra, projeyi VDS'e gönderip o VDS üzerinden apk alıp yayınlamak (sıfırdan keystore oluşturulacak).
Tabi geliştirici hesabınızı da sıfırdan o VDS üzerinden Farklı bir İsim Soyisim ile Gmail açıp o İsim Soyisme ait kartla satın almanız gerekmekte. Ayrıca sadece o VDS üzerinden yeni hesaba giriş yapmalısınız onun dışında hiçbir yerden giriş yapmayın.
Ben ne olur ne olmaz diye aylardır 2. hesabımı o şekilde yönetiyorum. VDS'ten açtıgım hesabı da sıfır mail ve arkadaşımın adına arkadaşımın kartıyla açtım hatta. Dediklerimi yaparsanız çok çok zor (admob kodlarından da yakaladığı söyleniyor o yüzden banlanan hesabınızda kullandığınız Admob kodunu kullanmamanızda yarar var.)