Eğer kartları hiç kullanmadıysan 180 gün sonra hareketsiz kart statüsüne girer. Bu süreçte senden aidat alınmaz/alınamaz. Kesin sonuç için; müşteri hizmetlerine iptal etmek istediğini beyan etmen gerekir.
1 Eylül 2013 yılında uygulanan tebliğe göre 180 gün 6 ay içerisinde hareket görmemiş kredi kartı, vadesiz ve cari hesaplar hareketsiz hesap kabul edilecek bu hesaplardan hesap işletim ücreti alınmadan müşteriye 30 gün içerisinde haber verilecektir. Müşteri isterse bu bilgilendirme sonrası hiçbir aidat ücreti ödemeden kredi kartını veya hesabını kapatabilir.
Ben kapattırmak için değilde eğer kullanırsan bi bedel alırlarmı onu merak ettim öğrenciyim ve 25 yaş altıyım
YapıKredi,Nuvo'dan TLCard'a geçti muhtemelen o yüzden size kart yönlendirmişlerdir.Daha önce EFT ve Havale ücreti almıyordu ancak bu TLCard ile farkettim ki artık ikisini de alıyorlar bu yüzden şahsen ben aktif olarak kullanmıyorum.Köşede dursun lazım olur hesabı
TLcard kullanmak çok gerekli değil enpara var çünkü ondan çok memnunun hiçbir ücreti yok ama
Eğer Play Kartta hesap işletim ücreti almayacaklarsa çok mantıklı sırf SANAL KART için istiyorum Encard var yine bende ama sanal kart özelliği yok yurt dışındanda sürekli alışveriş yaptığım için kafalarına göre para çekiyorlar