Ureticy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konu dışı olucak ama şimdi yemek sepeti benzeri diyorsunuz bunu diyen bir kişiye pos cihazının yazılımına kadar fiyat verinir.
Kendim için demiyorum asla ki 3 ülkeye ayrı ayrı bu projenin clonunu yapmış biriyim. Hani şöyle konu açsanız Yemek sepeti konspetinde iş istiyorum ancak şunlar olucak şunlar olmayacak vs.. diye en azından net fiyat verirler sizde aradığınız kişiye daha çabuk ulaşırsınız.

bu dediğinizi görüştüğüm arkadaşlara telefon ile görüşerek ardından mail ile ileterek belirtiyor ve tüm stepleri dediğiniz gibi pos dahil anlatıyorum. Onlar da bu işi biz yaparız ya da yapamayız diye dönüş yapıyor. Yapacaklar da fiyat iletiyorlar. Buradan uzun uzuna diye yazmama sebebim konuyu gereksiz yere uzatmamak ve bu işi hertürlü bilgimiz yeter yaparız ve bu işe talipiz diyenleri eleyip onlar ile görüşerek detay anlatmaktır.

Siz de mesaj atanlardan birisi olarak dönüş bekliyorsunuz haklı olarak ancak dediğiniz gibi pos cihazına kadar vermiş olduğunuz fiyattan dolayı ben öncelikli fiyatı düşük verenlerden yukarı çıkarak iletişime geçmeye başladım.