Merhaba arkadaşlar. localhost'ta WP üzerinde çalışıyorum. Bugün h etiketlerinin tümünün orijinal CSS'inin turuncu olduğunu fark ettim. ilyasdegistir ve altında CSS kodunu kaynak kodlarında gördüm. WP'ye bulaşmış ve dolayısıyla her temamda var. Bu bir çeşit virüs mü? Temama bulaşmış olabilir mi? Ve nasıl temizlerim?

İlgili kod:
<!-- Yazı Boyutlandırma Eklentisi Başlangıç İlyas BAT Tarafından Kodlanmıştır -->
<script type="text/javascript">

function ilyasdegistir(kaynak,deger)
{
var hedef=document.getElementById(kaynak);
var hedeffont=parseInt(hedef.style.fontSize,10)
hedef.style.fontSize = (hedeffont+parseInt(deger,10)) + 'px';
}
</script>
<!-- Yazı Boyutlandırma Eklentisi Bitiş -->
<style type="text/css" title="dynamic-css" class="options-output">.site-title{color:#000000;}.site-header{border-top:3px solid #1e73be;border-bottom:3px solid #1e73be;border-left:3px solid #1e73be;border-right:3px solid #1e73be;}.site-header{border-top:3px solid #1e73be;border-bottom:3px solid #1e73be;border-left:3px solid #1e73be;border-right:3px solid #1e73be;}.site-header{margin-top:1;margin-right:2;margin-bottom:3;margin-left:4;}h1, h2, h3, h4{font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-weight:Normal;font-style:normal;color:#dd9933;font-size:30px;}.site-description{font-family:Abel;line-height:40px;font-weight:normal;font-style:700;color:#333;font-size:33px;}</style>