Site adresi: İmzada mevcut
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): XX.XXX TL Açık artırma bedelidir, son tekliften 24 saat sonra satış sona eder. Hemen al 20.000 TL
Sitenin aylık getirisi: min. 1000 TL+
Sitenin açılış tarihi: 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Wordpress / e-ticaret
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %55 google - %35 direct - %10 SM / Forum )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: İade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Bilinmesi gerekenler:
Öncelikle bir hobi olarak başladığım bu iş sayesinde, yapmış olduğum birikim sayesinde kamudaki görevimden ayrılarak farklı bir sektöre giriş yaptım, son 1 senedir gerekli zamanı ayıramadığım için böyle bir satış kararı aldım.

Hiç bir forumda aktif olarak bir satış konusu yok, gerekli takip yapılamadığından pasif satış yapılmakta, genel olarak alıcı bizleri forumlardan ve daha çok google sayesinde bulmakta, kendi kelimelerinde ilk sayfa ve ilk sıralardadır.

1 yıl öncesine kadar düzenli belli aralıkla yeni bir tema çıkarılmakta idi, ama 10 aydır yeni tema satışa sunulmadı, 1 yıl öncesine kadar daha aktif bir satış yapılmakta ve satış ortaklıkları ile ciddi kazançlar elde edilmekte idi. Şimdi son 10 aydır hiç bir satış ortaklığı bulunmaktadır. 2 Kurumsal sabit müşterim mevcut yıllık kiralama ile (yıllık site başı 200-250 TL) (Toplamda 8 site idi. Son zamanlarda daha önce yapmış olduğum anlaşmaları kendi isteğimle memnuniyetsizlik yaratmamak için sonlandırdım.)

Hedef kitle itibari ile, barındırma ve alan adı hizmetide verebilirsiniz (bir yer sağlayıcı firma ile satış ortaklığı ile) bu yönde çok fazla talep mevcut ama zamansızlıktan yapılmıyor ama daha yapıldı artısı çok olmakta.
Hedef kitlesi çok fazla bilgi sahibi olmadığı için, kiralama yapmayı tercih etmekte nedeni her zaman birşeyler sorabileceği muhatap olmasını istediği için.
Önceleri kamuda çalıştığımdan dolayı sadece akşam saatlerinde bu işe odaklanmaktaydım bu yuzden bugune kadar özel iş almadım 1-2 iş haricinde. Genel olarak sektör itibari ile ek düzenleme isteyenler çok fazla idi. Biz hobi olarak baktığımız için strese girmek istemedik, keyfini çıkarttık.
Bu işi yapmak için php veya wordpress uzmanı olmanıza gerek yok, daha önce wordpress kullanmış ve kurulumunu bilen kişilerde yapabilir.

Kendim devam etmiş olsaydım, e-ticaret yazılımı ile kredi kartı ile satışa geçmeyi planlıyordum, bu ödeme seçeneği bile büyük avantaj sağlamakta, kurumsal müşterilere yönelmek ve kiralama yöntemi ilerlemek kalıcı ve uzun vadede güzel kazançlar sağlamakta bunların hepsi daha önce denendi.

Fiyatı çok uygun tutmaktayım, xx.xxx tl altı teklifler ile gelinmemesini rica ediyorum. Son oluru, aklımdaki fiyatı zaten ima ediyorum konuda göz önüne almanızı rica ediyorum. Düzenli kazanç elde edebilirsiniz, işi bilen bir kişi tarafından yönetilirse daha da iyi olur mutlaka.

İletişim (sadece whatsapp): 0 507 761-4-9-0-4, satış yüzyüze olması tercihimdir, hem kısa bir eğitim verilir hemde sonrası için neler yapılabilir fikir alışverişi yapabiliriz.