Öncelikle sosyal for ekibine teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Normalde zaten panelleri kullanarak manuel satışlar yapıyordum. Sonra bu panel hizmetine denk geldim. Kurulumuda az önce bitirdik. Adamlar ciddi yoğun ve yaptıkları iş zor.
Tek tek herkese kurulum yapıyorlar. Sıra bana gelene kadar bekledim bu ara yoğunlar biraz whatsappten sıkıştırdım tabi kusura bakmayın ilk başta sizi tanımayınca olur o kadar
Sonra sıra bana geldi api kurulumu falan hepsini gösterdi kurulum kısmını telefonunuzdan kayıt almanızı tavsiye ederim takıldınız yerde sürekli adamları darlamayın şimdi niye böyle söylüyorum bizde esnafız burada bizimde müşterilerimiz var ben anlayabiiiyorum o yüzden hazırlımı yaptım çünkü başta bir kere kurulum göstereceklerini söylüyorlar zaten her seferinde dönüp size tekrar tekrar anlatmazlar 500 TL ye neler aldınızın farkında olun kurulum göstermeleri bile şaşırtıcı bu pakette aldıklarınıza karşılık ödediğinize göre
Neyse panel teması benim çok hoşuma gitti öncelikle. Demoya bakarsınız zaten sms entegrasyon falanda varmış ben sevdim bi çok panele bin basar.
Sonrası arkdaşlar yoğun cevap vermiyorlarsa sıra size gelince herşeyi anlatıyorlar zaten endişelenmeyin.
Sosyalfor'ada emekleri için teşekkür ederim. Gerçekten parasının hakkıdır verdikleri hizmet yiğidi öldürün hakkınıda yemeyin

Haydi hepinize hayırlı işler.