Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafanıza göre ağrı kesici almamanızı tavsiye ederim. Geçtiğimiz hafta bir yakınım Novalgin almış. Vücudunda da enfeksiyon varmış haberi yok tabii. Novalgin de vücuttaki beyaz kanı azaltmış mı bir şeyler olmuş tam hatırlamıyorum. Adam 1 haftadır komada yatıyor.

İlaçları bilinçsizce kullanmamak lazım. Stres kaynaklı olması çok muhtemel. Hiçbirimiz doktor değiliz tabii. Acil servis önemli bir şey yok dediyse stres kaynaklı büyük ihtimal. İyi bir uyku çekmeye çalışın. Başörtü varsa alın kısmını iyice sıkabilirsiniz.

Bunun dışında at kestanesi kremi var ise onu sürün. Baş ağrılarına çok etkili oluyor. Ayrıca arkadaşın biri daha söylemiş. Vicks'i kaynar suya döktükten sonra kafanızı havluyla tencereye kapatarak 15 dakika bekleyin. Sinüsleri temizler bu yöntemde.
Hocam konu zaten ilaç önerin değil ilaç harici evde ne yapılabilir
Doktor ilac vermedi dedim evde sadece aspirin vardı bende onu içmedim evde neb yapabilirim diye bir arkadas dediği gibi sıcak duş alip uzandım gayet iyi geldi.
Bilinçsiz ilaç kullanmıyorum teşekkür ederim 😊