Merhabalar, tam 1 hafta önce bademcik ameliyatı oldum. Ancak ağrı yönünden hiçbir gelişme yok. Her sabah kalktığımda boğazım o kadar çok ağrıyor ki ağrı kulağıma ve dişlerime de vuruyor. İnternette herkes 5. veya 6. günlerde boğaza zarar vermeyecek şeyler yiyebilirken ben, bulantımdan dolayı yiyemiyorum. Dondurma yerken bile bulantım geliyor. Ondan dolayı hiçbir şey yiyemiyorum. Doktorun verdiği; Antibiyotik + Colpol + Novalgin şuruplarını da bulantım geldiği için zor içiyorum. Dün, şuruplarımı zorla içtikten sonra istirfa ettim ve arkasından baya kan gelmeye başladı. Hemen bulunduğum ilçedeki hastanenin (amaliyatı burada olmadım.) acil bölümüne gittim. Bana: Hafif bir kanaman var, eğer sabaha durmazsa doktoruna git. Dediler. Sabah kalktığımda kanama durmuştu ama bulantım halen vardı. Bu konuda uzman kişilerden veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Not: Doktoruma gidememin nedeni: Ameliyatımı oturduğum ilçede olmadım. Oturduğum ilçe ile hastane arasında ki mesafe 60km. Ondan dolayı herhangi bir sorun olduğunda hemen doktora gidemiyorum.