odeaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Legal olmayan paylaşımları destekleyen bunca hosting (firmasının) olması çok düşündürücü. Sadece para kazanmak için bu riski almak ne kadar mantıklı orasıda ayrı bir konu. Unutulmamalıdır ki risk her zaman risktir.

Yinede her (firmanın) kendi prensibi ayrı tabiki. Bol şans.
Profesyonel bir şirket bunu ayırmamalı. Ev kiralanır, evin içinde ne yapıldığı sahibini ilgilendirir. Bir şikayet gelirse, ev sahibi uyarır ve sonrasında gerekirse yasalar çerçevesinde gerekeni yapar. Her ülkenin kanunlarına göre hizmet sağlayan şirket profesyoneldir. Türkiye'dede sunucularımız var, Avrupa'da da Amerika'da da, Türkiye'deki sunucularımıza Türkiye kanunlarına göre içerik barındırıyoruz. Avrupa'dakilere Avrupa kanunlarına, Amerika'dakilere Amerikan kanunlarına ve bu tamamen legaldir. Bir ***** websitesi Arabistan'da yasak olabilir, Amerika'da ise bunun sınırları vardır, şahısların izninin olması ve benzeri. Arabistan'da sunucumuz olsa orada barındırmayız dolayısıyla.

Önemli olan ve bence profesyonel olan, bunca hosting şirketinin (firmasının kelimesini neden parantez içine aldığınızı anlamadım) çalıştıkları her ülkenin kanunlarına saygı göstererek ona göre davranması. Yoksa Türkiye'de ***** içeriği yasak diye tüm dünyada bu alanda izin vermemesi değil.