Bırak bu işleri. Devletin trt payı altın da faturalardan ne kesintiler yaptığını ne saçma sapan paralar aldığını herkes biliyor. Ben tüm trafik kurallarına uyduğum halde bana da cezalar geldi. Arka plan da neler dönüyor bilmiyoruz devletin eli milletin cebinde. Benim prime falan mı ihiyacım var HAYIRDIR ??? Bu soyguncuları her konu da savunmayı kes bence.
Ya kardeş gözünü seveyim

Yağmur yağsa birilerine mâl edeceksin. Yapmayın ya, kimseyi savunduğumuz yok. Karıştırma şimdi trt payını falan konumuz trafik cezaları, aşağıda ki arkadaşa yazdıklarımdan dolayı senin yaptığın yorumu beğenmedim. Bir insanın hayata bakış açısı bu olamaz, havadan nem kapılırda bu kadar olmaz. Sen 70 yazan yerde 90 ile geçen bir adamın yediği cezayı anlattığı konuya gelip devletin ihtiyacı var, yoksa kural falan yok. demişsin. Yahu 70 yazıyor orada, 78=Ceza. Bundan öte köy yok. Kendi hatalarınızı başkalarına mâl etmekten vazgeçin artık.
emin ol radar sayısı az dı bazı cezaları görmüyorlardı mesala kasksız motor binmeyi nazillide uzun zamandır uygulanmıyordu şimdi başladır ceza yazmayı
Bölgede ki duruma göre kontrol artar ya da azalır. Yeni bir müdür tayin edilir, kuralların uygulanmasını ister ya da aynı müdür salla başı al maaşı çalışır. O bölgenin ekibinde ki çalışanlar kontrol etmez, vakti gelir kontrol eder. Cihaz bozuktur çalışmaz; yaptırırşar çalışır.