oguz657 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela benden server alıcam diye gelen arkdaşlarım geliyor bende önermiyorum doğal olarak, makine alıcaksın bunun bozulmacak bi parçası yok henüz PSU anakart ram disk raid yapısı vs.vs. eger diyorum bunları karşılamayacaksan sunucu fln almaya kalkma başına dert olur diyorum.

Bende fijitsu server var aynı serverdan 3 adet daha yedek var mesela delimiyim niye böyle bi yatırıma gireyim ?

Daha yeni bi botnet saldırısı alan arkadaşa kendi isteği üzerine bütün applicationlarına ayrı sunucu kurduk bazı sebeplerden dolayı.

Firewall arkasına proxy arkasına 3 web server bunun altına SQL server.

Bakıyorum konulara fln takip ettiğim ve gözlemlediğim şekilde, bir sunucu alınıyor sanallaştırma yapılmadan üzerine direk işletim sistemi kuruluyor diskler desen raid yapılmamış ani bi kesinti olsa servisler başlamıyor data corrupt olmuş sonra forumda ağlıyorlar sunucu gitti gelmiyo veri merkezinin içinden geçiyorlar burda ))

Yapmayın, para kazandığınız işler yapıyorsanız para harcayın arkadaşlar yedek donanımınız olsun yedekleriniz olsun Ticket sisteminiz başka bir verimekezinde başka bir yapıda barındırın müşterileriniz size ulaşabilsin vs.vs. konu detayları gittikçe gider.

Allah @cculha gibi arkadaşlara sabır versin. Benim sizinki kadar forumda bi tanınmışlığım olmadıgından kafam rahat, kendime göre bi konu bulursam cevap alamamış arkadaşlara fln vaktim olduğunca yardım ediyorum okadar

Yalnış fln yazdıysam affola
Amin

Mobilden yazıldı.

ozanalkancomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önerebileceğiniz bir firma var mı?
Benim konu altından firma önermem doğru olmaz. Türkiye'de birçok kendini kanıtlamış firma var. Birçoğu da müşterim. Kendiniz araştırmanız en doğrusu olur.

Ama illa referans isterseniz özelden ulaşabilirsiniz.