delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
modelini tam hatırlamıyorum fakat TULPAR ismi yabancı gelmedi i7 serisiydi. Yarın tam modelini sorarım. Hatası ise sizin söylediklerinizin yanında mavi ekran verme (hata kodunu bulamadık ama ekran kartı ile alakalıymış) bazen donarak hareket etme. Rander almayı bırakın normal çalışmada bile donma sorunu vardı.

Teknik servisin verdiği yanıt çok şaşırtıcı şekilde win10 yazılımında bu hata var (önce kamera şakası sandık --değilmiş--) tamam o zaman sizin istediğiniz herhangi bir sürümde programı deniyelim. Baktı çıkış yolu yok, yazılımınız kırık lisans demeye başladı. Üşenmedim orada yazılımı kaldırdım demo sürüm yükledim 1 saat sonra yine aynı hatayı verince kaçamadılar. Kadıköydeki servisin kalitesizliği mi bilmiyorum ama gerçekten işi yokuşa sürmeye çalışıyorlar.

Öyle reklamlardaki gibi anında iade hemen iade anında işlem şöyle işlem böyle işlem hikaye.
Benim satın aldığım bir önceki modelinde de kullandığım bilgisayar windows 7'ydi ve herhangi bir vakit donup, mavi ekran veriyordu. Aynısı bu bilgisayarda da olunca şaşırdım. (Windows 10 kullanıyorum)