phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vapur, marmaray, metro, tramvay. bunlar yok diye biliyorum.
enavkrad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hergün sultanbeyli- mall off istanbul arası gidip geliyorum işim dolayısıyla en hızlı yöntemi aktarmış olayım.

18 K ile uzunçayır metrobüs durağına kadar gelebilirsiniz.
uzunçayır metrobüs durağından 34 as söğütlüçeşme /avcılar metrobüsüne binin
okmeydanı durağında inin ve 78m/146e/146m hatlarından herhangi biri ile başakşehir e ulaşabilirsiniz. Trafik yoğunluğuna göre 1,5-2 -2,5 saat aralığında ulaşabilirsiniz.
Serdar449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Citymapper uygulaması oldukça başarılı. Bulunduğunuz konumdan, belirttiğiniz konuma, filtreleyeceğiniz ulaşım araçları ile alternatif ve doğru öneriler sunuyor. Aynı zamanda, ortalama süre de veriyor. Tavsiye ederim.
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en az 2 buçuk
Varan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklasık 6 sene önce istanbuldan balıkesire taşındıkdan sonra Bir daha istanbula işim olmadığı sürece uğramamaya çalışıyorum.
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En mantıklı tarif bu, trafiğin yoğunluk saatlerine görede değişir ama en az 2saat 30dakika sürer.
RuLLeTs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metrobüs ve metro güzergahında yol çekilir de trafiğin içine girince iş sıkıntı oluyor. 2 gün Sabiha Gökçen - Başakşehir gittim ömrümden ömür gitti trafik yüzünden. Ama her gün Sabiha - Tüyap yapıyorum metrobüsle çok rahatım.
Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanakkalenin deniz kenarı bir ilçesinde oturuyorum bir ucundan diğer ucuna yürüyerek maksimum 15 dk da gidiyorsunuz
Kaçın beyler kaçın,Trafik çilesi çekilmez.
Detaylı ve kaliteli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ben de isterim buradan gitmeyi ama işte dostlar hayat şartları, aile vs. derken biraz gecikecek bu arzum.
2.5 saat yol çekmem gerekebilir bir süre, halen düşünüyorum ama gözüm korktu.