Öncelikle vakit ayırıp izlediğiniz için teşekkür ederim.
Evet kopya çekerken yakalanmışım

aslında dediğiniz gibi iki satır bir yazıydı ancak yanlış olmasın diyerekten girişte bir ufak okuma yaptım
Başlık olarakta öyle seçmemin ve drone görüntüsüne az yer vermemin sebebi konu itibari ile cihaza yapılan bir ayar ama önerinizi dikkate alıp outroları artık uzatacağım

Birde r10 un hızlı index alması ve konunun google da çok aranması sebebiyle öyle bir başlık seçtim
Sorunuza gelecek olursak 500 gr altı dronlar için uçuş izni ve kayıt yaptırmaya gerek yok tabi mantık çerçevesinde uçuş yaptığınız sürece

ancak drone 500 gr üstü ise kayıt yaptırmalısınız ancak ondada şöyle bir durum var ticari amaçla uçurucaksanız uçuş izni almalısınız hobi ve spor amaçlı uçurmalarda uçuş iznine gerekyok tabi mantık çerçevesi alanda uçuş yapmalısınız .
Şu linkte nerelerde uçuş yapılmaz yazılmış ama kimseyi rahatsız etmediğiniz sürece problem çıkacağını sanmıyorum.
Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim.
intro ve outroyu uzatmak yerine nacizane fikrim video içine ekleme yapabilirsiniz, cihaza yapılan ayar hakkında detay verirken izleyiciyi de daha çok tutarsınız bence

ama yine de genel olarak beğendim. ilk mesajımda yazdığım gibi drone hakkında bilgim yok ama izlemeyi seviyorum

ayrıca bende teşekkür ederim sorum hakkında bilgilendirdiğiniz için