OVH Firmasından gelen saldırılardan dolayı gönderdiğimiz hiçbir abuse mailini dikkate almadıkları için tüm ip classlarını bloke etmek zorunda kaldık.
Yıllardır sattıkları Sunucuları hizmet için değil sırf saldırı amaçlı kullanmak için kiralayanların olduğu bir datacenterdan başka birşey değil bizim gözümüzde.
Yıllar önce müşterimizin talebi üzerine sunucu kiralamıştık 5 ay sonra makineyi yanlışlıkla formatladıklarını bildirmişlerdi.Çok büyük firma olması bile bu tür hatalar yapmamalarına engel olamaıyor hesabınızdan para çekilmişse mutlaka nedenlerini araştırmanızı öneriyorum.
Yıllar önce buycpanel de aynı şekilde sürekli paypal hesabımızdan fazla fazla para çekip sonra sistemsel bir hata diyerek geri ödeme ve kredi yüklemesi bile yapmadıklarını gördük.
Biraz takip herzaman iyidir.