Merhabalar,
Değerli forum üyeleri, arkadaşlarım R10 platformunda son 1 senedir aktif olarak gelirli projeler üreterek satışını gerçekleştiriyor, editörlük ve profosyenel makale hizmetleri veriyorum.
Bunun dışında WordPress alanında kendimi yeterince iyi geliştirdiğimi düşündüğüm için yaptığım projelerde Google odaklı hit sağlamaktaydım ve bu konunun siz değerli üyelere faydalı olacağını düşünüyorum.
Çeşitli kategorilerde ki sitelerinize Google odaklı içerik girişi sağlanarak sitelerinizin Google'da sıralamada yükselmesini sağlıyoruz. Tam olarak SEO mu bu iş? Tabii ki hayır. Gerek emek, gerek yazıda ki o önemli işçilik ve WordPress'te sadece benim uyguladığım 1-2 işlem ile beraber girdiğimiz içeriklerden sitenize organik Google hiti sağlıyor ve Google'da yükselmenizi sağlıyorum.
Teklif alarak bu işi yürüteceğim, her siteye çalışma yapma hakkım gizlidir. Mail atarak teklif alabilirsiniz:
umutkosepr@gmail.com
Lütfen nasıl yapıyorsun, ne kadar hit alırız gibi cevabı muhtemel sorular sormayın arkadaşlar. Yapılacak çalışma da Google'dan 5 hitte alabiliriz 100-300 hitte. Bunu zaten teklif almak için mail ya da PM atarsanız sizlere detaylı olarak iletirim.
Teşekkür ederim, iyi forumlar.