Gltekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok bilgim yok hocam ama böyle domainler de alıcısını bulmak çok önemli burhaniye ile ilgilenen birini bulsan 500 TL ve üzerine de satabilirsin aksi halde reg fiyatına da bile gidebilir. Bende de basaksehir ilçesinin bir uzantısı var bir şey yaparım belki diye 3 senedir öyle duruyor geçen süresini uzatırken 70 liraya yakın para verince tatım kaçtı. Belki alanadlari gibi siteler ile forumda satış koyup fiyatını öğrenebilirsiniz.
must4f4topal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jenerik bir domain bende girdim ihaleye fakat size kaldı şahsıma kalmış olsa beldeyi tanitan kültürünü tanitan gezilebilecek yerlerini tanitan neler yenilebilir tarzi tamamen o yöreye ait içerik olurdu kalabilecek yerler falan filan yani kapsamlı bir şey olabilirdi
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burhaniye de yaşıyorsan haber sitesi aç
orada oturmur isen önce git blog kur wp filan ondan sürekli burhaniye nasıl gidilir ... fiyatı yerleri googleden bul uydur uydur değiştir yazılar gir sonra biraz hit alsın site satış konusu açıp sat domain ile az eder
ben didim e hiç gitmedim didim alan adım vardı alan adı düşük fiyat geliyordu hep site yapıp biraz plaj otel filan tarifi yazdım yada nasıl gidilir uydurup uydurup girdim sonra alan adına o zaman ytl ile 150 verilir iken site ile 350 ye 2009 da sattım düşün yani 1 ay da olan süreç bu idi
Hepinize teşekkür ederim o zaman şöyle bir şey düşünüyorum.
1 adet site açıp içine 10-20 adet ekleyene kadar googleye kayıt etmiycem.
Tüm makaleleri ekleyince biranda kayıt edip hilenmesini bekliycem. Bi nevi niche site görevi